Foto Nye Rapp Bomek

Pressemelding

Kurt Kristoffersen (48) er ansatt som administrerende direktør for Nye Rapp Bomek.

Kristoffersen er utdannet siviløkonom, har lang ledererfaring både fra industri- og teknologiselskaper og er bosatt i Bodø. Han kommer nå fra stillingen som adm.dir. i helseteknologiselskapet Hepro.

- Vi er svært tilfreds med at Kurt Kristoffersen har valgt å takke ja til tilbudet. Vi kjenner ham godt og mener han har en bakgrunn og erfaring som samsvarer godt med de muligheter og utfordringer det nyetablerte Rapp Bomek-konsernet står overfor, sier styreleder Bjørn Hesthamar.

- Han har en sterk profil både strategisk, operativt og som en markedsorientert leder og har tidligere lyktes både med å skape lønnsom vekst, men også krevende utviklings- og omstillingsprosesser, sier Hesthamar.

- Vi er nå i startfasen av arbeidet med å både re-etablere tilliten hos kunder og leverandører, samt en lang rekke interne initiativer for å kostnadseffektivisere virksomheten, sier Hesthamar. Pr nå ledes dette arbeidet av økonomidirektør Marius Stormoen, som er konstituert som det nye konsernets leder inntil Kristoffersen tiltrer. Kurt Kristoffersen tiltrer stillingen 1. mai. Fra samme dato vil Marius Stormoen tiltre stillingen som CFO/viseadministrerende direktør.


Magasinet

Annonsering

For mer informasjon
og annonsering kontakt

 
john are 
 
John Are Schei
markedskonsulent,
Mob: 415 22 635
 
 
Per-Arne Rødli Rønning
markedssjef,
Mob: 977 51 390
 

Andre nyheter