rabb Bomek.miljobilde

Rapp Bomek AS er konkurs

Foto: Rapp Bomek

Storselskapet Rapp Bomek AS er konkurs. Det har de ansatte fått beskjed om i en e-post sendt ut i dag, tirsdag 17. mars. Selskapet har 150 ansatte. Dette melder Avisa Nordland.

Selskapet slet som kjent tidligere i vinter, men dette ble løst ved at gamle prosjekter ble sluttført i «gamle Rapp Bomek», mens ny kontrakter skulle leveres fra «NYE Rapp Bomek». Flere leverandører skal imidlertid hatt betenkeligheter med å levere varer og tjenester til selskapet. Dermed tok det flere uker før det ble etablert god drift, noe som igjen førte til at omkostningene ble for store til å sluttføre aktuelle prosjekter.

Selskapet har sendt inn begjæring om oppbud til tingretten. Koronaviruset skal også ha gitt svært negativ effekt på økonomien.

AN har vært i kontakt med CEO Terje Bøe som foreløpig ikke ønsker å kommentere saken. Han understreker i e-posten til de ansatte at under normale omstendigheter, ville ikke budskapet blitt gitt på denne måten.

Situasjonen ble drøftet med styret mandag, hvor det ble konkludert med at grunnlaget for videre drift ikke var til stede. Selskapet begjærer dermed oppbud i både konsernet og selskapene Rapp Bomek og Mil Sec Norge.

– Både styret og ledelse beklager sterkt denne situasjonen og utfallet av denne prosessen. Det har blitt jobbet intenst over lang tid for å unngå dette utfallet, men nå er det dessverre ikke noe ytterligere handlingsrom for styret, heter det i e-posten til de ansatte.

Konkursbegjæringen er oversendt tingretten. Inntil bobestyrer er oppnevnt skal alle ansatte forholde seg som normalt og møte på jobb, står det i meldingen som er sendt ut.

Magasinet

Annonsering

For mer informasjon
og annonsering kontakt

 
john are 
 
John Are Schei
markedskonsulent,
Mob: 415 22 635
 
 
Per-Arne Rødli Rønning
markedssjef,
Mob: 977 51 390
 

Andre nyheter